ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

 
 

ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ

   
υπηρεσιες μεταφρασης
υπηρεσίες μετάφρασης   ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
 
       
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΦΙΛ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   


διερμηνέας συνεδρίων Η επαγγελματική ενασχόληση με το αντικείμενο της διερμηνείας και της μετάφρασης έχει μια ιστορία 40 ετών.

Δεκαετίες που αφιερώθηκαν σε επιμόρφωση, εξειδίκευση και σκληρή δουλειά, ως μεταφραστής κάθε είδους εγγράφων και βιβλίων.

Αυτή η μοναδική και πετυχημένη επαγγελματική εμπειρία που μετρά 40 συναπτά χρόνια αποδεικνύει το βάρος που δόθηκε από μέρους μας στο συγκεκριμένο πεδίο δραστηριοποίησης.

Το γεγονός ότι πολλές ξένες Πρεσβείες χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας εδώ και τρεις δεκαετίες, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Οι νέοι μας πελάτες, κατά ποσοστό 90% έρχονται σε εμάς κατόπιν συστάσεων από υπάρχοντες πελάτες που είναι ευχαριστημένοι από την συνεργασία μας, γεγονός που μας τιμά ιδιαίτερα και για το οποίο αισθανόμαστε υπερήφανοι.

Οι μεταφραστικές υπηρεσίες Τσερτσίδη πιστοποιήθηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλη του 2002 κατά ISO 9001/2000. Η τελευταία πιστοποίηση κατά ISO 9001/2008 και EN 15038:2006 (με ισχύ από τον Μάϊο 2012) καλύπτει τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας που εφαρμόζονται σήμερα στο μεταφραστικό τομέα.

 
     
 
2010 ® Powered by external