ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

 
 

ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ

   
επικυρωμενες μεταφρασεις μεταφράσεις ιατρικών κειμένων μεταφρασεις
κατηγοριες μεταφρασεων ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ   ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ - ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΕΣ  
       
ΑΡΧΙΚΗ
ΑΡΧΙΚΗ
ΠΡΟΦΙΛ
ΠΡΟΦΙΛ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ
ΑΜΕΣΑ, ΕΓΚΥΡΑ, ΠΟΙΟΤΙΚΑ

Η μεταφραστική εταιρία ΕΛ. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε ιδρύθηκε το 1975 και εδρεύει στο Παγκράτι. Είναι από τις πρωτοπόρες οικογενειακές εταιρίες στον κλάδο, συνεχώς εξελισσόμενη ακολουθώντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της εποχής όπως και των πελατών.

Η  ΕΛ. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε όντας στην πρωτοπορία ξεχωρίζει ακόμη μια φορά καθώς είναι πιστοποιημένη από τον μεγαλύτερο οργανισμό την BUREAU VERITAS κατά ISO 9001:2008 και EN ISO 15038:2006 για την ποιότητα των υπηρεσιών. Επίσης, είναι μέλος της Πανελληνίας Ενωσης Μεταφραστών από το 2010.

Έχοντας δημιουργήσει έναν τεράστιο αριθμό συνεργατών τα τελευταία 40 χρόνια στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, παρέχουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας, άμεσα και έγκυρα, κρατώντας τις τιμές σε άκρως ανταγωνιστικά για την εποχή μας επίπεδα, αφουγκραζόμενοι τις οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων ετών. Επίσης, παρέχουμε επιμέλεια κειμένων και απομαγνητοφωνήσεις πρακτικών κάθε είδους.

Μία ακόμη καινοτομία της εταιρίας μας είναι η υποστήριξη των πελατών μας χωρίς καμία επιβάρυνση σε όλα τα στάδια της μετάφρασης ακόμη και μετά την ολοκλήρωσή της.

Η εταιρία  ΕΛ. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε  έχοντας υψηλό το αίσθημα της διαφάνειας και εταιρικης υπευθυνότητας, κάνει γνωστό στον πελάτη το κόστος εκ των προτέρων για κάθε συνδυασμό και είδος υπηρεσίας ώστε να γνωρίζει, χωρίς να βρεθεί προ εκπλήξεως στο τέλος. Η χρέωση στην εταιρία μας γίνεται ανά μεταφρασμένη λέξη κρατόντας τις τιμές χαμηλά και την ποιότητα στο υψηλότερο επίπεδο.

Όλοι μας οι συνεργάτες υπογράφουν σύμβαση εμπιστευτικότητας ώστε οι πελάτες  να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά για το έγγραφο που μας δίνουν.

Στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας έχουμε μεταφράσει πάνω από 5.000.000 σελίδες καλύπτοντας όλους τους τομείς και τους κλάδους της μετάφρασης.

Η πολυετής διαδρομή της εταιρίας μας έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία δυνατών σχέσεων συνεργασίας - φιλίας - εμπιστοσύνης με χιλιάδες ιδιώτες, εταιρίες παγκοσμίου βεληνεκούς, δημοσίους-ιδιωτικούς οργανισμούς και πρεσβείες.

Για το λόγο αυτό νοιώθουμε υπερήφανοι και ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας, παρέχουμε κλιμακωτή έκπτωση ανάλογα με τον όγκο μετάφρασης.

Το τρίπτυχο της επιτυχίας μας είναι:ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Ελάτε να γνωριστούμε.

 

       
ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ
Οι σημαντικότερες γλώσσες που μεταφράζονται είναι: Αγγλική, Γερμανική, Σουηδική, Γαλλική κ.α.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Παράδοση μέσω e-mail, σε cd, σε δισκέτα ή εκτύπωση σε χαρτί Α4...
ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
Κάθε εργασία εκτελείται υπό απόλυτη εχεμύθεια. Ανάλογα με...
ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Στόχος μας η παροχή αξιόπιστων και έγκυρων υπηρεσιών...
 
   
 
- Αναλαμβάνουμε επείγουσες και κατεπείγουσες μεταφράσεις -
- Επικυρωμένες/Επίσημες μεταφράσεις από δικηγόρους συνεργάτες -
 
 
2010 ® Powered by external
 

μεταφρασεις τιμες