Μετάφραση από Αγγλικά σε Κινέζικα

Θέλετε να μεταφράσετε έγγραφα από Αγγλικά σε Κινέζικα;

Το μεταφραστικό μας γραφείο θα αναλάβει με χαρά να υλοποιήσει την μετάφραση που χρειάζεστε. Μας στέλνετε μέσω email ή ταχυδρομείου τα έγγραφα προς μετάφραση και σας υποβάλουμε άμεσα την προσφορά μας, η κοστολόγηση των κειμένων σας είναι δωρεάν. Εφόσον συμφωνείτε στο κόστος μετάφρασης ξεκινάμε άμεσα τις διαδικασίες και σας ενημερώνουμε με την ολοκλήρωση της μετάφρασης. Το κόστος που πληρώνεται είναι τo αρχικά συμφωνηθέν, δεν προσθέτουμε χρεώσεις κατά της διάρκεια της μετάφρασης.

Στην εταιρία μας μεταφράζουμε με επιτυχία κείμενα από Αγγλικά σε Κινέζικα

Οι μεταφράσεις μας γίνονται αποκλειστικά από πτυχιούχους επαγγελματίες μεταφραστές και επιστήμονες κάθες ειδικότητας. Σε περιπτώσεις μετάφρασης που η ταχύτητα είναι καίριας σημασίας, αναλαμβάνουμε τη μετάφραση ακόμη και αυθημερόν. Οι μεταφράσεις μας επικυρώνονται από νομικούς για νόμιμη χρήση σε δημόσιους φορείς.

Μετάφραση Επίσημων Εγγράφων

Μεταφράζουμε κάθε είδους επίσημο έγγραφο. Οι μεταφράσεις μας γίνονται από επαγγελματίες μεταφραστές και επικυρώνονται από δικηγόρους. Κάθε έγγραφο που παραλαμβάνεται από εμάς είναι πλήρως έγκυρο για χρήση σε δημόσιους φορείς και υπηρεσίες. Οι μεταφράσεις μας είναι ισότιμες της μεταφραστικής υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών.


Γιατί εμάς;

  • Δεν χρησιμοποιούμε μηχανική μετάφραση και προγράμματα μετάφρασης.
  • Οι μεταφράσεις μας γίνονται πάντα από επαγγελματίες μεταφραστές.
  • Οι μεταφραστές μας υπογράφουν σύμφωνο εμπιστευτικότητας για την προστασία του περιεχομένου των πελατών μας.
  • Οι μεταφράσεις μας είναι έγκυρες και ισότιμες με του Υπουργείου Εξωτερικών για χρήση σε δημόσιους φορείς.
  • Η υπηρεσία μας είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα των υπηρεσιών της από τον οργανισμό την BUREAU VERITAS κατά ISO 9001:2008 και ΕΝ ISO 15038:2006.
  • Προσφέρουμε Δωρεάν κοστολόγηση των κειμένων σας, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
Image

Καλέστε μας

(210) 756 0927
(210) 756 0926
(694) 920 6611

Email

el.tsertsidis@yahoo.gr
el.tsertsidis@gmail.com

Υποστήριξη

Χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε μας