Επικυρωμένες μεταφράσεις

Η εταιρία Τσερτσίδη

Γιατί εμάς;

Μετά από 45 συναπτά έτη παρουσίας στο χώρο, το όνομα ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ έχει πλέον ταυτιστεί με τη ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ. Μέσα στα χρόνια αυτά έχει περάσει από τα χέρια μας ένας μεγάλος αριθμός μεταφράσεων κειμένων κάθε είδους. Δηλώνουμε ότι δεν χρησιμοποιούμε προγράμματα μηχανικής μετάφρασης σε καμία περίπτωση. Σε εμάς όλες οι μεταφράσεις γίνονται από ανθρώπινα χέρια.
Έχοντας δημιουργήσει έναν τεράστιο αριθμό συνεργατών τα τελευταία 45 χρόνια στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, παρέχουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών μετάφρασης και διερμηνείας, άμεσα και έγκυρα, κρατώντας τις τιμές σε άκρως ανταγωνιστικά για την εποχή μας επίπεδα, αφουγκραζόμενοι τις οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων ετών. Επίσης, παρέχουμε επιμέλεια κειμένων και απομαγνητοφωνήσεις πρακτικών κάθε είδους.

Η φιλοσοφία μας

Οι αξίες που μας αντιπροσωπεύουν

Στο μεταφραστικό γραφείο ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ προτεραιότητα έχει ο πελάτης και οι ανάγκες του. Οι αξίες που έχουμε καθιερώσει με τα χρόνια πείρας μας στοχεύουν στην ικανοποίηση των πελατών μας τόσο σε ποιότητα όσο και σε εξυπηρέτηση.
Επίσημες μεταφράσεις
Επαγγελματικές μεταφράσεις

Η ιστορία μας

Η Μεταφραστική εταιρεία ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ ιδρύθηκε από τον Μιχάλη Τσερτσίδη, κάτοχο του Μεταφραστικού Διπλώματος της Αγγλικής γλώσσας από το Greek Institute of London, Διπλωματούχο Διερμηνέα Σουηδικής από το Υπουργείο Εμπορίου της Σουηδίας, Επίσημο Μεταφραστή του Ελληνικού Υπουργείου των Εξωτερικών, Πτυχιούχο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ουψάλα Σουηδίας, και Διπλωματούχο Καθηγητή Διερμηνείας από τις σχολές WIK και Katrineberg Σουηδίας.

Ο Ελευθέριος Τσερτσίδης συνεχίζει πλέον την λειτουργία της μεταφραστικής εταιρείας ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ Μ. ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ
Γενικός Διευθυντής,

Υπεύθυνος Συντονισμού και Ποιοτικού Ελέγχου

Bachelor's Degree with Honours in Business and Management ( London Metropoilitan University ) ,

Dipl. Translator ( Greek Institute of London )

Μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών ΠΕΜ

Μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μεταφραστών FIT
Image

Καλέστε μας

(210) 756 0927
(210) 756 0926
(694) 920 6611

Email

el.tsertsidis@yahoo.gr
el.tsertsidis@gmail.com

Υποστήριξη

Χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε μας