Διασφάλιση ποιότητας

Η διαδικασία διασφάλισης ποιότητας των μεταφράσεων

Στην εταιρία ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μετάφρασης. Μέσα στα χρόνια εμπειρίας μας έχουμε αντιμετωπίσει μεταφραστικά projects υψηλών απαιτήσεων και είμαστε περήφανοι που τα έχουμε φέρει εις πέρας με απόλυτη επιτυχία.
Σε αυτή τη διαδικασία μάθαμε πως η σωστή διαδικασία μετάφρασης, οι επαγγελματίες συνεργάτες μας και οι γλωσσικοί πόροι θα μας εξασφαλίσουν την απόλυτη μετάφραση του περιεχομένου που ερχόμαστε αντιμέτωποι να μεταφράσουμε. Το δίκτυο μας με περισσότερους από 200 συνεργάτες αποτελείται από επαγγελματίες υψηλών προδιαγραφών και προσόντων, με χρόνια εμπειρίας όπου δοκιμάζονται και εκπαιδεύονται δια βίου για να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.
Έχουμε λάβει από τον Γαλλικό οργανισμό BUREAU VERITAS πιστοποίηση EN ISO 15038:2006 για όλες τις γλώσσες. Το ISO 15038 δημιουργήθηκε για να πιστοποιήσει την διαχείριση ποιότητας αποκλειστικά της μεταφραστικής βιομηχανίας και πλέον αποτελεί ισχυρή απόδειξη απόδοσης στις μεταφραστικές υπηρεσίες της Ευρωπαικής Ένωσης.
Πιστοποιημένες μεταφράσεις
Επικυρωμένες μεταφράσεις
Η εταιρία ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ έχει λάβει πιστοποίηση 9001:2015 από τον Γαλλικό οργανισμό BUREAU VERITAS για την υψηλή απόδοση στα συστήματα διαχείρισης ποιότητας. Χάρη στην αδιάκοπη εστίαση σε ποιοτικούς στόχους και την πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρίας, εξασφαλίζουμε την μέγιστη απόδοση στους ποιοτικούς ελέγχους με αποτέλεσμα το άψογο τελικό προϊόν μετάφρασης για τους πελάτες μας.
Image

Καλέστε μας

(210) 756 0927
(210) 756 0926
(694) 920 6611

Email

el.tsertsidis@yahoo.gr
el.tsertsidis@gmail.com

Υποστήριξη

Χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε μας