Επικυρωμένες μεταφράσεις

Μεταφραστικό Γραφείο

Σας εξυπηρετούμε όπου και αν είστε

Το μεταφραστικό μας γραφείο αναλαμβάνει την μετάφραση των επίσημων εγγράφων σας για νόμιμη χρήση από φορείς της Ελλάδας ή του εξωτερικού. Τα έγγραφα που μεταφράζουμε και σας παραδίνουμε γίνονται δεκτά σε Δήμους, Πανεπιστήμια, Γραμματείες, Πρεσβείες, δημόσιες υπηρεσίες, φορείς και είναι επικυρωμένα από ειδικευμένους δικηγόρους και συμβαδίζουν απόλυτα με τις ισχύουσες διατάξεις της Ελληνικής Νομοθεσίας.
Κοστολογούμε τα κείμενα σας δωρεάν. Στις περισσότερες γλώσσες, η κοστολόγηση γίνεται βάσει των λέξεων στη γλώσσα προορισμού, δηλαδή των μεταφρασμένων λέξεων. Το μεταφραστικό μας γραφείο κοστολογεί δωρεάν και προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις σε μεγάλου όγκου έγγραφα προς μετάφραση.

Αξιοπιστία

Οι υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες και ο προσανατολισμός μας οι πελάτες μας

Έχουμε λάβει από τον Γαλλικό οργανισμό BUREAU VERITAS πιστοποίηση EN ISO 15038:2006 για όλες τις γλώσσες για τις ποιοτικές μεταφράσεις μας και πιστοποίηση 9001:2015 για την υψηλή απόδοση στα συστήματα διαχείρισης ποιότητας. 

Το μεταφραστικό γραφείο ΤΣΕΡΤΣΙΔΗ κοστολογεί και ενημερώνει άμεσα για το κόστος μετάφρασης, τηρεί ευλαβικά τις ημερομηνίες παράδοσης ενώ στις περισσότερες των περιπτώσεων μπορεί να παραδίδει νωρίτερα του συμφωνημένου τις μεταφράσεις.

Το τελικό κόστος μετάφρασης σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε να ξεπεράσει το εξ’ αρχής συμφωνημένο κόστος με τον πελάτη.

Τα προς μετάφραση έγγραφα μπορεί να σταλούν σε εμάς μέσω ταχυδρομείου, τηλεομοιοτυπικού, ή σκαναρισμένα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η δε πληρωμή μπορεί να γίνει διατραπεζικά ενώ το τιμολόγιο ή το αντίστοιχο Δ.Π.Υ. μπορεί να σταλεί ταχυδρομικά αυθημερόν. Ετσι δεν απαιτείται καν η φυσική παρουσία του πελάτη στις περισσότερες περιπτώσεις.

Επείγουσες και κατεπείγουσες μεταφράσεις μπορούν να διεκπεραιωθούν κατόπιν συμφωνίας ικανοποιώντας τις ειδικές απαιτήσεις για μετάφραση π.χ. ιατρικών ή νομικών εγγράφων. Για κατεπείγουσες περιπτώσεις εκτός του ωραρίου λειτουργίας, υπάρχει πάντα δυνατότητα επικοινωνίας ώστε να βρεθεί τρόπος σύντομης εξυπηρέτησης.

Οι μεταφράσεις του γραφείου μας γίνονται αποκλειστικά από πτυχιούχους επαγγελματίες μεταφραστές, επιστήμονες κάθε ειδικότητας καθώς και από νομικούς που αναλαμβάνουν την επικύρωση για νόμιμη χρήση μετά από ενδελεχή έλεγχο.

Image

Καλέστε μας

(210) 756 0927
(210) 756 0926
(694) 920 6611

Email

el.tsertsidis@yahoo.gr
el.tsertsidis@gmail.com

Υποστήριξη

Χρειάζεστε βοήθεια;
Καλέστε μας